Yoga Lilian Bensdorp - Door yoga in balans!
Mindfulness yoga weekend 2018

Helemaal in het nu tijdens dit mindfulness yoga weekend!

Van vrijdag 14 tot en met zondag 16 september 2018 organiseren coach en mindfulness trainer Esther Unk en yogadocent Lilian Bensdorp-Krijnen wederom een Actief en Ontspannen Mindfulness Yoga Weekend. Houd de website hiervoor in de gaten.

Yoga, meditatie, inzichtoefeningen, genieten van pure en vegetarische maaltijden in een inspirerende en rustgevende omgeving zijn de ingrediënten voor dit bijzondere weekend. Naast alle workshops is er alle ruimte voor een wandeling in de prachtige omgeving of om ergens buiten of binnen een boek te lezen.

Je hoeft even helemaal niets, alleen maar jezelf te zijn!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aanbevelingen Actief en Ontspannen Mindfulness Yoga Weekend 2016:

Trudy
Een Mindfulness Yoga Weekend met Lilian & Esther is echt het ultieme verwenmoment voor jezelf! Een weekend vol ontspanning, inzichten en zonder verplichtingen.

Annemiek
Het weekend was een schot in de roos. Het heeft mij enorm geholpen.

Aandacht in het nu, met een duidelijke opbouw in het proces van gronden, aarden om uiteindelijk te eindigen met de ontspanningsoefening voor jezelf voor de hartchakra.

In 1 woord heerlijk! Erg voedzaam en super lekker eten. Zo ontspannen en in vrede en in innerlijke rust terugkeren naar huis. Kortom aanrader voor iedereen!!

Jacqueline
Geef jezelf een prachtig week-end; waarin je de rust en ruimte kunt ervaren om dichtbij jezelf te komen. Helemaal in het hier en nu.

Joke
Dit weekend levert niet alleen ontspanning maar ook inzichten waar je in werk en privé weer mee aan de slag kunt.
Er is een goede afwisseling tussen de Yoga en Mindfulness. Heerlijk!Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint