Yoga Lilian Bensdorp - Door yoga in balans!
Mindful yoga weekend

Van vrijdag 6-8 september 2019 hebben coach en mindfulness trainer Esther Unk en yogadocent Lilian Bensdorp-Krijnen het 4e Actief en Ontspannen Mindful Yoga Weekend georganiseerd.

Drie dagen waren wij te gast bij Hof van Kairos in Winterswijk waar we genoten hebben van de rust en prachtige omgeving. 

Het weekend stond in het teken van Vernieuwde energie en er waren yogalessen, mindfulness inzichtoefeningen, meditaties en een stilte wandeling in de natuur. Er was voldoende eigen tijd voor iedereen om een boek te lezen, te schrijven of te wandelen in de mooie omgeving van het Hof. 

De catering werd verzorgd door Studio Gember. We hebben genoten van heerlijke vegetarische maaltijden die goed waren voor lichaam en geest!

Kortom, een heerlijk weekend om weer helemaal op te laden en een mooi cadeau voor jezelf!

Wil je ook een keer mee met een yogaweekend?
Laat het mij weten, dan kan ik je informeren over toekomstige yoga weekenden. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aanbevelingen Actief en Ontspannen Mindful Yoga Weekend 2016:

Trudy
Een Mindfulness Yoga Weekend met Lilian & Esther is echt het ultieme verwenmoment voor jezelf! Een weekend vol ontspanning, inzichten en zonder verplichtingen.

Annemiek
Het weekend was een schot in de roos. Het heeft mij enorm geholpen.

Aandacht in het nu, met een duidelijke opbouw in het proces van gronden, aarden om uiteindelijk te eindigen met de ontspanningsoefening voor jezelf voor de hartchakra.

In 1 woord heerlijk! Erg voedzaam en super lekker eten. Zo ontspannen en in vrede en in innerlijke rust terugkeren naar huis. Kortom aanrader voor iedereen!!

Jacqueline
Geef jezelf een prachtig week-end; waarin je de rust en ruimte kunt ervaren om dichtbij jezelf te komen. Helemaal in het hier en nu.

Joke
Dit weekend levert niet alleen ontspanning maar ook inzichten waar je in werk en privé weer mee aan de slag kunt.
Er is een goede afwisseling tussen de Yoga en Mindfulness. Heerlijk!Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint