top of page

Wie is Lilian?

Mijn naam is Lilian Bensdorp - Krijnen, ik ben 50 jaar en woonachtig met mijn man in Vleuten. Sinds 2003 heb ik een passie voor yoga. Vanaf het eerste moment dat ik aan yoga deed, voelde het als thuis komen. Door regelmatig yoga te beoefenen ervaar ik veel meer rust, balans en diepgang in mijn leven.

Mijn yogadocent inspireerde mij om meer over yoga te weten te komen en zo besloot ik in 2008 om de

vierjarige yogadocentenopleiding Saswitha voor Yoga en Wijsbegeerte te volgen. Deze heb ik in inmiddels met een diploma afgerond.

Ik heb oa de volgende modules gevolgd: Ayurvedische beginselen, Adem en Ademtherapie, Adem en Pranayama, Yoga en Meditatie en Anatomie/Fysiologie. Ook heb ik het specialisatiejaar doelgroepen (yoga voor ouderen, yoga voor jongeren, yoga voor kinderen, yoga voor mensen met fysieke beperkingen en yoga voor mensen met verstandelijke beperkingen met succes afgerond. 

In zowel juni 2015 als 2019 heb ik de tweejarige Energetic Healing opleiding met een diploma afgerond. Deze opleiding wordt gegeven volgens de richtlijnen van het INEH: International Network for Energy Healing.

Ook heb ik onlangs de opleiding 'Kunst van het begeleiden' voltooid bij Tonnie Goes in Montfoort.

In 2017 heb ik de Raja Yoga docentenopleiding bij Samyama in Naarden afgerond.

In 2019 heb ik bij Stillness in yoga de Yin Yoga opleiding gevolgd. In het zelfde jaar heb ik hiervoor mijn diploma behaald. 

Regelmatig volg ik cursussen en ga ik naar het buitenland voor bijscholing en ontspanning. Zo is yoga een deel van mijn leven geworden!

Ik ben lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

Ook golfen is een passie van mij. Sinds 2005 ben ik een fanatiek golfer en sta ik regelmatig op de golfbaan. Mijn scriptie voor Saswitha heb ik geschreven over Yoga en Golf; Welke rol kan yoga betekenen voor de beoefening van het golfspel?

In mijn lessen staat persoonlijke aandacht centraal om zo door middel van yoga meer balans in je leven te kunnen creëren. Ik werk met kleine groepen (maximaal 9 personen in de les).

Graag nodig ik je uit om te ontdekken wat yoga voor jou kan betekenen!

bottom of page